Spitalul Corabia a scos la concurs posturi de medic și asistenți medicali

4360

Spitalul Orășenesc Corabia organizează în această perioadă concurs pentru angajarea unui medic neurolog și a trei asistenți medicali. Dosarele de înscriere la concurs se vor depune până la data de 15 mai, la sediul spitalului din str. Carpați.

Un post de medic specialist neurologie, studii superioare, în cadrul Secţiei Medicinã internã a scos la concurs Spitalul  Orăşenesc Corabia. Recrutarea se face  pentru post cu normã intreagã, pe perioada nedeterminatã. Concursul va avea loc la sediul unității, în data de 14 iunie– proba scrisă şi în data de 19 iunie – proba clinică/practică.

Totodată, unitatea medical din orașul oltenesc de la Dunăre mai are nevoie și de trei asistenți medicali. Recrutarea se face pentru posturi cu perioadă nedeterminată, astfel: 1 post asistent medical cu studii postliceale, specialitatea medicinã generalã, în cadrul Compartimentului Chirurgie (minimum 6 luni de vechime în activitate ca asistent medical); 2 posturi asistent medical debutant cu studii postliceale, fără vechime, specialitatea medicinã generalã, din care: 1 post în cadrul Camerei de gardă și 1 post în cadrul Ambulatoriului de specialitate. Concursul va avea loc la sediul unității, în data de 23 mai – proba scrisă şi în data de 25 mai – proba de interviu.

Cei care doresc relații suplimentare se pot adresa Compartimentului RUNOS  al spitalului, telefon 0249/560.671.