Șeful Secției de Poliție Dăneasa a început tratamentul: ,,Datorită lui Dumnezeu și a donațiilor dvs. pot susține tratamentul până la sfârșitul verii!”

1163

20.000 de euro pe lună este costul tratamentului care să-l țină în viață pe Ionuţ Daniel Firescu, şef al Secției de Poliţie Dăneasa. În vârstă de 33 de ani, tatăl a două fetițe, polițistul oltean are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge o boală cruntă. Tânărul a început tratamentul cu Tazverik din SUA, suma strânsă ajungându-i pentru câteva luni. Cei care doresc să-l ajute, o pot face în continuare.

Mai multe despre cazul tânărului:

Strigăt de ajutor: şeful Postului de Poliţie Dăneasa are nevoie de sprijinul semenilor în lupta cu o boală grea | Realitatea Oltului

Polițistul Ionuţ Daniel Firescu trece prin momente dificile. De mai bine de un an, luptă cu o formă agresivă de cancer osos. După tratamente în Turcia, sedinţe de radioterapie şi chimioterapie la Clinica Sf. Nectarie din Craiova, trebuie să urmeze un tratament alternativ până la remisia bolii, TAZVERIK, ale cărui costuri lunare sunt peste puterea financiară a familiei. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, tânărul a reușit să strângă banii necesari începerii tratamentului. Omul legii a transmis un mesaj de sărbători celor care-i sunt aproape.

”Vă îmbrățișez pe toți! În Săptămâna Mare am început tratamentul cu Tazverik. Am reușit să-l cumpăr direct din SUA cu suma de 19.780 $. (Alte preturi Ro 39.000 $, Turcia 45.000$). Chiar dacă flaconul de Tazverik conține 240 de pastile imi ajunge pentru o luna de zile (8 pastile pe zi conf. rețetei). Datorită lui Dumnezeu și a donațiilor dumneavoastră pot susține tratamentul până la sfârșitul verii.

În acest timp nu voi renunța să găsesc o soluție de compensare sau de eliberare gratuită a medicamentului. Dacă aș avea cetățenie americană mi s-ar asigura gratis dar m-am născut român și am ales să slujesc țara fără să regret acest lucru chiar și în situația de față.

Cuvintele de mulțumire din partea mea și a familiei mele pentru sprijinul dumneavoastră nu pot cuprinde bună-credința pe care ați transmis-o. Vă dorim tuturor sănătate, liniște și împlinirea visurilor iar Dumnezeu să vă întoarcă înmiit binele făcut! Sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Doamne ajută!”, este mesajul transmis prin intermediul Corpului Național al Polițiștilor.

Cei care doresc să-i rămână aproape, pot face în continuare donații în conturile deschise în acest sens:

  • Revolut: RO56 BREL 0005 5298 8937 0100, Ionuț-Daniel Firescu
  • ALPHA BANK ROMANIA S.A.: RO61BUCU2871037794703EUR, Swift: BUCUROBU, Titular: FIRESCU IONUT DANIEL
  • Revolut transfer international: IBAN: LT70 3250 0957 8023 3994, BIC: REVOLT21, Beneficiar: Ionuț-Daniel Firescu
  • BCR: Firescu Ionut Daniel, RO76 RNCB 0208 1047 8232 0001, RNCBROBU