Apel pentru VIAȚĂ: Un copil de doar 4 ani din Morunglav are nevoie de AJUTOR

7441

Diagnosticat cu o boală cruntă, un copil de doar 4 ani din comuna Morunglav are nevoie urgentă de tratament în străinătate. Pentru a ajuta familia să facă față cheltuielilor, apropiații au demarat o campanie de strângere de fonduri.

Pentru familia Mihalache din comuna Morunglav, județul Olt, Paștele a adus o cruce grea: o boală gravă de care suferă micuțul lor Alexandru, de doar 4 ani. Diagnosticul medicilor, care-i dau doar 30% șanse de supraviețuire după depistarea unei forme de cancer în stadiu avansat, a căzut ca un trăsnet pentru oamenii muncitori. Cu tratamentul adecvat efectuat în străinătate și transplant de măduvă, șansele ca Alexandru să crească sănătos sunt mari, așa că familia a demarat procedurile de identificare a unui spital peste hotare și stabilire a costurilor necesare. Părinții micuțului și-au pus în vânzare utilajele agricole și alte bunuri pe care le dețin pentru a strânge banii necesari tratamentului, iar apropiații au demarat o campanie pentru a le veni în ajutor.

Cei care doresc să îl ajute pe micuț să alerge din nou sănătos, să se bucure de copilărie și viață, pot face donații pe pagina destinată strângerii de fonduri deschisă de un membru al familiei:

Fundraiser by Tudor Bubuianu : Alexander (gofundme.com)

Tatăl a deschis azi conturi în lei și euro, astfel încât șansele lui Alexandru de a beneficia de tratament cât mai repede, timpul fiind vital, să crească. Pentru orice ajutor, puteți lua legătura cu familia și pe rețeaua de socializare.

Mihalache Florin Marian
RO74CECEB000B2EUR2677828 – CONT EURO
RO71CECEB00008RON2677793 – CONT RON
RO79CECEB000B1GBP2678056 – CONT GBP

Haideți să înfăptuim împreună o minune pentru acest copil! Puțin cu puțin înseamnă VIAȚĂ!