Elevii revin miercuri la ore. Când este următoarea minivacanță

6593

Doar o zi de vacanță mai au elevii. Cele aproape două săptămâni de vacanță- 7 -18 aprilie au cuprins Paștele catolic și Paștele orthodox, aceasta fiind ultima vacanță din cursul acestui an școlar, dinaintea modulului 5. Până la finele anului școlar vor mai avea parte de o minivacanță între 1- 5 iunie.

De miercuri, 19 aprilie, elevii revin din vacanța sărbătorilor pascale. Ei se vor întoarce la școală pentru modulul 5, ultimul din acest an școlar. Vor avea cursuri până vineri, 16 iunie.

Până la vacanța de vară, elevii vor mai avea parte de o minivacanță, în perioada 1 iunie- 5 iunie, cu ocazia Zilei Copilului care se continuă apoi cu perioada de Rusalii, ce pică anul acesta în zilele de 4-5 iunie.  Pe data de 2 iunie (vineri) se va face punte, potrivit unei hotărâri aprobate de Guvern în luna decembrie a anului trecut.

Vacanţa de vară este prevăzută de sâmbătă, 17 iunie, până duminică, 3 septembrie.
Anul școlar 2022-2023 se termină mai devreme pentru elevii de clasa a VIII-a și clasa a XII-a, aceștia urmând să susțină Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Pentru absolvenții de gimnaziu anul școlar se încheie pe data de 9 iunie, iar pentru cei de liceu pe 2 iunie 2023.