Un bărbat și un minor din Văleni au amenințat și au distrus geamurile mașinii consilierului județean George Șofaru

268

Un bărbat din comuna Văleni a ajuns ieri în arestul IPJ Olt, fiind  cercetat pentru amenințare și distrugere. Acesta a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Instanța va decide azi dacă va fi sau nu eliberat. Victima este consilierul județean George Șofaru, om de afaceri, între cele două păți existând un conflict mai vechi.

Omul de afaceri George Șofaru, din comuna Văleni, consilier județean, a anunțat ieri poliția cu privire la faptul că două persoane l-au amenințat cu săvârșirea de infracțiuni și i-au distrus geamurile laterale ale autoturismului. Oamenii legii au stabilit că acuzațiile se adeveresc și că făptași sunt un consătean al victimei, în vârstă de 52 de ani și un minor, în vârstă de 14 ani. Fapta s-a petrecut pe un teren agricol situat în extravilanul localității.

,,În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 20 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca, la data de 21 martie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.