40 locuri de muncă sezoniere în restaurante și pensiuni din Austria. Se asigură cazare gratuită, prânz și cina

426

Oltenii care doresc să muncească în afara țării în diverse meserii căutate de restaurante și pensiuni au la dispoziție în această perioadă, prin intermediul rețelei Eures, 40 locuri de muncă sezoniere în Austria.

225 de angajați români caută prin rețeaua Eures angajatori din mai multe țări din Spațiul Economic European. Printre acestea, și oferte venite din partea unor angajatori austrieci  pentru restaurante şi pensiuni de 3 – 5 stele din regiunea Tirol. Se caută: ajutor ospătar, ospătar/chelner, chef de rang, barman, cameristă, ajutor bucătar, bucătar, recepţioner.
,,Salariile variază între 1700 – 2100 euro brut/lună pentru ajutor ospătar, barman şi cameristă, 1800 – 2600 euro brut/lună pentru ospătar/chelner, 1900-2700 euro brut/lună pentru chef de rang, 1900-2900 euro brut/lună pentru recepţioner, şi 2000-3000 euro brut/lună pentru bucătar. Angajatorii oferă cazare gratuită şi asigură mesele de prânz şi de cină! De asemenea, se plătesc asigurările sociale, respectiv şomaj, sănătate, pensie!,, anunță Eures România.
Informaţii detaliate despre aceste oferte se găsesc pe portalul EURES România, la adresa: EURES Romania (anofm.ro)
Oltenii interesați de aceste oferte ori altele venite din diverse țări se pot adresa pentru informații și ajutor în a aplica la jobul vizat consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.