Primarul a semnat contractul de finanțare: primul lot de 5 blocuri din Scornicești, renovate energetic cu fonduri PNRR

291

Primarul orașului Scornicești a semnat ieri la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare a proiectului privind renovarea energetică a primului lot de blocuri. Finanțarea va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul privind ,,Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Orașul Scornicești, Județul Olt-Lot1,, cu o valoare totală de 12.160.649,19 lei, intră în linie dreaptă. Primarul Daniel Tudor a semnat ieri contractual de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) depus în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componenta C5 – Valul Renovării. Lotul cuprinde cinci blocuri.

,,Este un prim pas, prin care îmi doresc să schimb imaginea clădirilor multifamiliale şi administrative din oraşul nostru, dar şi confortul de a conviețui în acestea! Totodată, vă promit solemn, că vom monitoriza şi încerca să aplicăm în a obține finanțare europeană, pentru a renova în aceleaşi condiții, fără cotă de cofinanțare, toate blocurile din oraşul Scorniceşti.,, anunță edilul Daniel Tudor.