Acasă Local Politic Paul Stănescu: PSD se opune unei eventuale creșteri a vârstei de pensionare

Paul Stănescu: PSD se opune unei eventuale creșteri a vârstei de pensionare

147

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, anunță că se opune unei eventuale creșteri a vârstei de pensionare.

Azi, senatorul Paul Stănescu a declarat că partidul se opune unei eventuale creșteri a vârstei de pensionare.

”Discuția despre creșterea vârstei de pensionare trebuie tranșată înainte să mai dăm naștere, din cine știe ce motive politice, și la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susține o astfel de măsură. Nu vrem să punem o presiune și mai mare pe salariați. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja. În plus, vom face eforturile necesare ca să-i convingem și pe partenerii de coaliție de faptul că echitatea se susține doar cu astfel de politici care sunt în favoarea salariaților”, a anunțat Paul Stănescu, prin intermediul unui comunicat de presă.

legislaţia în vigoare prevede că, până în 2030, vârsta de pensionare a femeilor din categorii profesionale care nu beneficiază de legi speciale va creşte la 63 de ani.

You cannot copy content of this page