Restricții de trafic în Slatina: Circulația va fi deviată pe relația Pitești-Craiova pe strada Carol I – Tudor Vladimirescu

107

Atenție, șoferi! Polițiștii olteni anunță restricții de trafic pe raza municipiului Slatina, relația Pitești- Craiova. Măsura este impusă pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiu.

Începând de azi, 7 martie, traficul rutier de pe relația Pitești-Craiova va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe strada Carol I – Tudor Vladimirescu, sens în care pe întreg segmentul vor fi amplasate panouri mari, vizibile cu direcțiile de urmat. În intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu va fi schimbată prioritatea de trecere, astfel încât prioritară să fie relația de coborâre de pe strada Carol I.

,,Traficul rutier pe relația Craiova – Pitești se va desfășura normal, cu ocolirea zonei de lucrări de pe strada Oituz care vor fi semnalizate corespunzător. Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina. Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!,, anunță IPJ Olt.