Se caută culegători de roșii în Belgia. Contractul este pentru perioada martie- mai

190

Oltenii care își caută un loc de muncă în domeniul agricol au o ofertă venită din Belgia, prin intermediul Serviciului Eures, pentru recoltarea de tomate. Contractul de muncă începe de luna viitoare.

40 de muncitori necalificați în agricultură, la recoltarea de tomate, recrutează din țara noastră un angajator din Belgia pentru regiunea Flandra. Salariul oferit este de 10,75 euro brut/ oră. Angajatorul mai poate oferi cazare, indemnizație de transport și sprijin în relația cu autoritățile belgiene.

Durata contractului este 15 martie – 23 mai, termenul limită pentru aplicare fiind jumătatea lunii viitoare.

Oltenii interesați pot transmite CV în limba engleză menționând în titlul email-ului „seasonal work Den Berk” la următoarele adrese de email: jobs@denberkdelice.be și alina.ciorchelia.bc@anofm.gov.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Cei care nu se descurcă să aplice virtual, pot solicia ajutorul pentru aceste joburi ori altele consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În acest moment, prin Eures sunt făcute oferte de muncă pentru 1038 de joburi în afara granițelor. Alte oferte din domeniul agricol:

Spaniolii caută 60 de culegători de căpșuni. Cazarea este gratuită | Realitatea Oltului

Finlandezii caută 40 de culegători de căpșuni pentru vară | Realitatea Oltului