Acasă National Actualitate Călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, arestat preventiv pentru viol și coruperea sexuală...

Călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, arestat preventiv pentru viol și coruperea sexuală a doi copii de 10 și 13 ani

206

Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei este acuzat că ar fi atras cu bani şi cadouri doi copii în diferite încăperi ale mănăstirii, unde ar fi întreţinut cu aceştia acte sexuale. Bărbatul împreună cu un alt inculpat au fost arestaţi preventiv pentru viol şi corupere sexuală.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a anunțat arestarea preventivă a doi bărbați, dintre care unul călugăr la o mănăstire vâlceană, cărora le-ar fi căzut victime doi minori, unul în vârstă de 10 ani şi altul în vârstă de 13 ani. Bărbaţii cercetaţi pentru viol ar fi întreţinut acte sexuale în incinta Mănăstirii Frăsinei, în perioada iulie – septembrie 2021.

Potrivit comunicatului remis de parchet, în vara anului 2021, inculpaţii ar fi dezvoltat relaţii de amiciţie cu cei doi minori, cărora le dădeau diferite sume de bani şi cadouri pentru ajutorul acordat la vânzarea unor obiecte bisericeşti, iar ulterior i-ar fi atras în diferite încăperi ale mănăstirii unde ar fi întreţinut cu aceştia acte sexuale. Tot în luna septembrie 2021, pentru a-l determina pe minorul de 13 ani să suporte şi să efectueze acte sexuale, unul dintre inculpaţi i-ar fi oferit acestuia diferite sume de bani.

Unul dintre inculpaţi este acuzat de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi corupere sexuală (trei acte materiale), iar al doilea de viol în formă continuată şi corupere sexuală în formă continuată. Instanţa a dispus arestarea preventivă a celor două persoane pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză, procurorii au efectuat cercetări împreună cu poliţişti de la Secţia nr.1 de Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea

You cannot copy content of this page