FOTO/ Elevii din Găneasa au aflat cum funcționează procesul legislativ. Senatorul Siminica Mirea le-a arătat Parlamentul

50

A fost o zi specială ieri pentru 56 de elevi și cadre didactice de la școala Găneasa. Aceștia au acceptat invitația senatorului de Olt Siminica Mirea de a intra în aparatul legislativ al României.

Considerând că orice demers aferent dezvoltării tinerilor este unul prioritar pentru un reprezentant al comunității în Parlamentul României, senatorul de Olt Siminica Mirea a ajutat o nouă serie de elevi din județ să afle cum funcționează aparatul legislativ al țării. ieri a venit rândul a zeci de elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Găneasa.
,,

,,Cu emoție, au pășit în Parlamentul României și au cunoscut importanța acestei clădiri ca simbol al democrației și puterii legislative. În timp ce explorau clădirea, elevii au avut ocazia să viziteze Plenul Senatului și să înțeleagă cum funcționează procesul legislativ. Pe lângă acest lucru, turul ghidat le-a oferit acestora șansa să cunoască arhitectura impresionantă a clădirii și istoria bogată a acesteia. Mă bucur că experiența vizitei Senatului României a fost unică și emoționantă pentru ei, oferindu-le oportunitatea de a înțelege istoria democrației țării lor.

Sunt mai mult decât bucuroasă că am avut șansa de a discuta și de a ne cunoaște unul cu celălalt, iar unde ne-a permis timpul, le-am răspuns curiozităților pe care mi le-au adresat, cu privire la activitatea de senator. În cele ce urmează, nu mă dezic cu nimic de cele spuse, iar tinerii vor avea întotdeauna sprijinul meu.,, declară senatorul Siminica Mirea.