Tudor a semnat contractele de finanțare: Investiții de 200 miliarde lei vechi în orașul Scornicești

328

Reabilitarea liceului din localitate, a fostului sediu al primăriei și a școlilor din Mărgineni-Slobozia, Jitaru, Bircii și Chițeasca sunt proiectele care așteaptă undă verde pentru a fi demarate în orașul Scornicești, după ce edilul Daniel Tudor a semnat contractele de finanțare. Banii au fost alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Primarul Daniel Tudor anunță investiții importante la nivelul orașului de pe Plapcea, majoritatea privind asigurarea unor condiții moderne de studiu elevilor prin reabilitarea liceului și a patru școli gimnaziale din satele componente.
,,Revin astăzi, în atenția dumneavoastră, cu alte obiective extrem de importante pentru localitatea noastră și vă reamintesc faptul că la finalul anului trecut anunțam că Ministerul Dezvoltării publica lista proiectelor aprobate și depuse prin PNRR în cadrul componentei C10 – Fondul Local. În acest sens, am semnat, cu mare satisfacție, contractele pentru demararea de lucrări în Scornicești și-n alte localități aparținătoare. De reținut că valoarea totală a proiectelor enumerate trece de 200 miliarde lei vechi, acestea urmând a fi implementate pentru viitorul oraşului nostru, pentru o comunitate curată, frumoasă și dezvoltată,, a anunțat edilul.
Proiectele anunțate sunt:
  • Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII, din sat Mărgineni-Slobozia;
  • Reabilitare moderată la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, din oraşul Scorniceşti;
  • Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Jitaru;
  • Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Bircii;
  • Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Chițeasca;
  • Reabilitare moderată la la fostul sediu al primăriei din Scorniceşti;