CSM Slatina, cea mai dură înfrângere în Liga Florilor

158

CSM Slatina continuă seria insucceselor în Liga Florilor. În meciul cu Minaur Baia Mare, sportivele Victorinei Bora au fost învinse, în deplasare, la nouă goluri diferență. Cu doar șase puncte, CSM Slatina se află pe loc retrogradabil direct.

Handbalistele slătinene au înregistrat o nouă înfrângere în Liga Florilor. Sportivele Victorinei Bora au pierdut la scor întâlnirea din deplasare cu Minaur Baia Mare cu scorul de 32 la 23,  contând pentru etapa a XV-a a Ligii Florilor. Jocul echipei oltene în prima repriză a fost unul departe de potențialul  jucătoarelor de la Slatina.

Pe fondul greșelilor personale, al unei apărări ineficiente, jucătoarelor gazdă au înscris gol după gol și au intrat la vestiare cu un avantaj de șapte goluri. La revenirea pe teren, handbalistele de la CSM Slatina au fost mai atente în joc și mai eficiente.

Cu toate acestea nu au putut echilibra jocul și au fost nevoite să recunoască înfrângerea usturătoare administrată de adversarele de la Minaur Baia Mare care și-au trecut în cont cea de a doua victorie concomitentă.

Cu doar șase puncte obținute până acum, CSM Slatina ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii Naționale, loc retrogradabil direct și se îndepărtează tot mai mult de obiectivul propus pentru acest sezon.

În etapa următoare, pe 15 februarie, echipa slătineană va întâlni pe teren propriu Rapid București.