Minoră de 14 ani, DISPĂRUTĂ din Slatina de trei zile. A plecat de la școală și nu se mai știe nimic de ea

801

UPDATE: Fata a revenit la domiciliu:

Eleva de la LPS Slatina dată dispărută, A REVENIT la domiciliu | Realitatea Oltului

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din municipiul Slatina care a plecat voluntar și nu a mai revenit. Fata este copil instituționalizat și a dispărut de marți.

Polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați marți, 31 ianuarie, de o educatoare în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, privind dispariția uneia dintre fetele din centru.
,,La data de 31 ianuarie a.c., numita RADU FLORINA ANDREEA, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Slatina, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la liceu și nici în centru. La momentul plecării, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112,, transmite Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.