Eleva de la LPS Slatina dată dispărută, A REVENIT la domiciliu

727

După ce azi poliția a fost făcută publică dispariția unei fete de 14 ani din Slatina, care a plecat marți de la LPS, minora a revenit la domiciliu. Potrivit declarației date oamenilor legii, aceasta a fost plecată la Caracal.

Fata de 14 ani pentru care polițiștii au solicitat azi sprijinul populației în vederea găsirii a revenit la domiciliu. ,,La data de 3 februarie, a.c., in jurul orei 12:00, minora a revenit la domiciliul său din municipiul Slatina.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a aflat pe raza municipiului Caracal, județul Olt, unde a locuit la o prietenă. Minora a precizat că pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fata, copil instituționalizat în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, era căutată de pe data de 31 ianuarie, după ce educatoarea centrului a anunțat că aceasta a plecat de la Liceul cu Program Sportiv unde învață și nu se mai știe nimic de ea.