Muzeul Județean Olt redeschide seria atelierelor de creație pentru copii

37

Luna februarie readuce la Muzeul Județean Olt atmosfera de curiozitate și încântare pentru copiii care doresc să participe la atelierele de creație. Obiectele realizate sunt specifice apropierii primăverii, materialele fiind puse la dispoziție de către instituția de cultură.

Atractive pentru copiii dornici de cunoaștere și dezvoltarea abilitățile creative, atelierele de creație revin la Muzeul Județean Olt. ,,În perioada 20 – 28 februarie, în intervalul orar 9,30 – 10,30, în cadrul Secției de Etnografie se va desfășura ATELIERUL DE CONFECȚIONAT MĂRȚIȘOARE- Costul unui atelier este de 5 lei/persoană. În perioada 1-7 martie, în intervalul orar 9,30 – 10,30, se va desfășura ATELIERUL DE CONFECȚIONAT FELICITĂRI PENTRU 8 MARTIE- Costul unui atelier este de 5 lei/persoană. ATELIERELE DE PICTURĂ PE STICLĂ se vor desfășura pe parcursul lunilor martie și aprilie, în intervalul orar 11,00 – 13,00. Participanții vor picta pe sticle elemente florale de primăvară și scene legate de sărbătoarea Paștelui- Costul unui atelier este de 10 lei/persoană, durata de 2 ore.,, anunță Muzeul Județean Olt.

Primele două ateliere vor fi realizate sub coordonarea Claudiei Balaș, șefa Secției Etnografie, pentru programări fiind pus la dispoziția celor interesați numărul de telefon: 0727.749.995 . Atelierul de pictură pe sticlă va fi coordonat de artistul plastic Iohana Brătoi, șef  Serviciu Conservarea- restaurarea operei de artă, contact: 0747.427.513.