Laureații Slatinei, omagiați cu momente artistice de excepție

418

Slatina a împlinit 655 de ani de la prima atestare documentară. Autoritățile au marcat evenimentul prin Gala Laureaților, devenită tradițională. În cadrul acesteia au fost acordate aproape 1.400 de premii pentru elevii și sportivii care au promovat Slatina la concursuri, dar și profesorii și antrenorii care i-au ajutat să obțină rezultate de excepție, dar și 82 de cupluri care au împlinit 50 de ani împreună. Manifestările s-au încheiat cu Gala Superlativelor în care au fost acordate diploma pentru slătinenii care prin activitatea desfășurată anul trecut au promovat municipiul pe plan național și internațional.

 

 

Administrația slătineană a premiat în cadrul celei de a VII-a ediție a Galei Laureaților organizată cu ocazia împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară nu doar tinerii care și-au promovat orașul prin performanțele lor, dar și seniorii. 82 de cupluri care spun tot atâtea frumoase povești de viață au fost premiați de municipalitate pentru împlinirea celor 50 de ani împreună.

 

Manifestările dedicate aniversării Slatinei s-au încheiat Gala Superlativelor, ocazie cu care au fost premiați agenților economic care au făcut investiții importante în municipiu dar și personalitățile orașului. Acei slătineni care prin activitatea desfășurată au promovat pe plan național și internațional Slatina, oameni care au excelat în 2022 în domeniul lor de activitate.

La finalul fiecărei gale, participanții au avut parte de câte un spectacol de calitate. Primăria Slatina a alocat, în acest an, de la bugetul local, pentru organizare evenimentelor dedicate împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară a municipiului, suma de 620.000 lei.