Orice mișcare de pe raza Balșului, monitorizată de ochi electronici. 104 camere video, instalate cu fonduri PNRR

82

Primăria Balș a pus gând rău celor care nu respectă legea și proprietatea semenilor. Printre investițiile derulate în acest an de către administrația locală se numără și cea privind sistemul de supraveghere video a urbei. Astfel, orice mișcare de pe raza localității nu va scăpa de ochii electronici. Finanțarea a fost deja aprobată prin PNRR.

Tot mai multe primării din județul Olt accesează fonduri europene pentru siguranța cetățenilor și descurajarea hoților și vandalilor. Printre acestea și administrația orașului Balș, care a semnat deja joia trecută (19 ianuarie) contactul de finanțare prin componenta C10 –Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru Proiectul „Asigurarea de sisteme TIC în Orașul Balș, județ Olt”.

Astfel, tot ce mișcă în oraș va fi urmărit de ochii electronici amplasați pe stâlpi. Sistemul va monitoriza tot orașul și va cuprinde un număr de 104 camere video .  Valoarea totală a investiției este de 1,17 milioane lei și prevede și dotări IT pentru primărie.

Finanțare PNRR pentru noi investiții în Olt. Primăriile Balș și din cinci comune au semnat contractele | Realitatea Oltului