Handbalistele de la CSM Slatina, șanse mari de a juca în sferturile Cupei României

72
ASC Corona Brasov vs CSM Slatina (29 - 24) - LNHF Sezon 2018/2019 Etapa 16

La finale săptămânii trecute, la sediul FRH, a avut lac tragerea la sorți a meciurilor din optimile Cupei României. Handbalistele slătinene se pot considera norocoase. Ele vor întâlnii pe 23 februarie, pe teren propriu, o echipă din Divizia A. cele mai ghinioniste echipe par a fi cele mai în formă formații din Liga Florilor: CSM București și Rapid București care vor juca unul dintre meciurile acestei etape a Cupei României.

Cupa României la handbal feminin a ajuns la optimi. Printre echipele din Liga Florilor care s-au calificat în această fază se numără și CSM Slatina. Sorții au fost blânzi cu echipa noastră. În urma tragerii la sorți de vineri, handbalistele pregătite de Victorina Bora vor întâlni, pe teren propriu, CSM Roman, din Divizia A. Nu la fel de norocoase se pot considera CSM Slatina și Rapid București, doar una dintre ele urmând să meargă mai departe, în sferturi.

Iată mai jos care vor fi cele opt meciuri din această fază a Cupei României:

CSM București – CS Rapid București
Activ Prahova Ploiești (Divizia A) – Dacia Mioveni
Dunărea Brăila – Gloria Buzău
CSM Slatina – CSM Roman (Divizia A)
Corona Brașov (Divizia A) – CSM Galați
CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie
CSU Știinţa București (Divizia A) – ACS „Liviu Rebreanu” Turda (Divizia A)

Potrivit regulamentului Cupei României, în această fază, meciurile se vor disputa pe 23 februarie, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, în data de 23 februarie.

Echipele câștigătoarele se vor califica în faza sferturilor de finală, programată pe 9 martie.