Duelul dintre CSM Slatina și CSM Craiova, câștigat de fetele lui Burcea

239

CSM Slatina nu a trecut de CSM Craiova, în meciul din această seară, contând pentru penultima etapă a turului Ligii Florilor. Sportivele antrenate de Victorina Bora au deținut controlul  timp de 25 de minute, după care jocul lor nu a mai fost la fel de clar și a permis adversarelor  să egaleze și să preia conducerea pe tabela de marcaj, intrând la vestiare cu un deficit de patru goluri. Repriza a doua a fost, practic, o copie la indigo a primei reprize. Scor final 28 la 22.

Handbalistele slătinene nu au reușit să câștige meciul cu CSM Craiova, disputat în această seră în Sala Polivalentă din Bănie. Sportivele antrenate de Victorina Bora au condus ostilitățile în teren, dar și pe tabela de marcaj, timp de 25 de minute după care au cedat. În doar cinci minute, sportivele antrenate de Bogdan Burcea au reușit nu doar să egaleze ci să se și distanțeze la patru goluri. Scor, la pauză, 15-12 pentru adversarele CSM Slatina.

La revenirea de la vestiare, jucătoarele noastre au preluat conducerea jocului și au recuperat gol după gol, astfel încât în minutul 18 nu le mai despărțea de adversare decât un singur gol. Din păcate povestea s-a repetat și craiovencele au început să înscrie gol după gol, distanțându-se la șapte goluri, cu doar un minut înainte de fluierul final. Scor final: 26 la 22 pentru gazde.

Per ansamblu, meciul a fost unul dinamic, frumos, cu goluri multe.

Cu doar șase puncte adunate din 13 meciuri, CSM Slatina ocupă poziția 13 în clasament, loc care e direct retrogradabil. Din fericire, s-a încheiat doar turul Ligii Florilor așa că fetele lui Bora mai au timp să recupereze și să demonstreze că își merită locul pe prima scenă a handbalului românesc.

În etapa următoare, pe 28 ianuarie, CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, de la ora 12.30, Gloria Buzău, echipă ce ocupă poziția 4 în clasament.