Băiețelul din Slatina născut fără ureche se va opera în SUA. Oameni de bine au DONAT suma necesară

207

Un copil de doar 6 ani, din Slatina, a avut nevoie de un miracol, pentru care s-a rugat anul trecut de Crăciun, iar dorința i-a fost ascultată. Cu ajutorul oamenilor de bine, carev s-au mobilizat pentru a-l ajuta, Răzvan va putea ajunge la operație în SUA. Copilul s-a născut fără o ureche, iar reconstrucția chirurgicală îl costă 70.550 euro.

Mai mulți slătineni și oameni de bine, printre care și senatorul de Olt Siminica Mirea, s-au implicat într-o campanie destinată într-ajutorării lui Răzvan, un băiețel de numai 6 anișori, care s-a născut cu o malformație gravă: lipsă ureche medie (externă) și microsomie hemifacială.

Minunea pentru care s-a rugat micuțul și familia sa s-a înfăptui: banii necesari interveției în America pentru reconstituirea urechii au fost strânși. Vestea bună a fost dată de părinții copilului.

„Avem toți banii pentru Răzvan! Până în acest moment noi am citit doar în povești despre minuni. Acum trăim chiar noi o minune!

Oameni dragi, cu multă bucurie vă anunțăm că strângerea de fonduri pentru Răzvan se încheie. Am reușit să strângem banii necesari  pentru a-l duce pe Răzvan la reconstrucția urechii și implantarea aparatului auditiv. În acest grup (n.red. Grupul de pe Facebook „Ureche pentru Răzvan) s-au strâns 39.067dolari iar diferența am reușit să strângem noi din alte surse. Mulțumim din suflet tuturor!

Pur și simplu nu avem cuvinte, nu ne vine să credem ce se întâmplă și mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere să încep această luptă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a adus în cale oameni ca voi. Oameni cu suflet, fără care noi nu reușeam să strângem această sumă.

Vom fi mereu în acest grup și sperăm  să reușească cât mai mulți copii să strângă banii pentru tratamentele necesare. Toți copiii trebuie să fie sănătoși, așa că vă rog să le ajutați pe Daria și Alexandra ca să reușească și ele cât mai repede. Vă mulțumim oameni minunați, vom fi mereu recunoscători!”, a transmis Claudia Natra Lazăr, mama lui Răzvan.

Despre campanie pentru Răzvan:

Un copil de 6 ani din Slatina, fără o ureche, are nevoie de ajutor! Reconstrucția în America îl costă 70.550 euro | Realitatea Oltului