FOTO/ Puieții de tei și platani plantați în Corabia, rupți de vandali. La fel și coșurile de gunoi

143

Supranumit Orașul Teilor pentru că deține circa 3000 de tei, unii arbori fiind seculari, Corabia își va menține denumirea, administrația locală derulând și anul trecut acțiuni de plantare de arbori tineri. Numeroși puieți nu vor ajunge însă să și facă umbră, căzând victime vandalilor.

Peste o mie de arbori a plantat administrația corăbiană în urbe în ultimii doi ani, o parte înlocuindu-i pe cei bătrâni care prezentau pericole pentru populație și au necesitat înlăturarea. Mulți dintre teii și platanii tineri au avut însă viață scurtă, căzând victime vandalilor. Administrația urbei-port la Dunăre a identificat numeroși puieți rupți. Și pe coșurile de gunoi s-au răzbunat cetățenii rău-intenționați.

,,Actele de vandalism ale unor persoane lipsite de bun simț, sunt atitudini deloc civilizate care nu fac cinste nimănui, dar sunt îndreptate împotriva fiecărui cetățean onest din acest oraș, care își plătește dările locale pentru a avea un oraș cât mai frumos. Facem apel la spiritul civic de a administra si a păstra bunul nostru comun în mod responsabil!,, este mesajul transmis de către Primăria Corabia.