Liceenii din Corabia, apel pentru VIAȚA unei colege

4029

,,Clasa 12D vă cere ajutorul pentru colega și prietena noastră, Andreea Bizera,,- este apelul venit din partea elevilor de la Liceul Teoretic A.I. Cuza Corabia. În speranța că vor strânge bani care să o ajute pe colega lor să învingă boala, tinerii s-au mobilizat pe o pagină de socializare făcând cunoscut cazul Andreei.

Elevii unei clase a Liceului Cuza Corabia apelează la semeni pentru a veni în ajutorul unei colege, de 18 ani, ce se confruntă cu o boală necruțătoare: o tumoră aflată pe unul dintre straturile creierului.

,,Indiferent dacă o cunoașteți sau nu pe Andreea, mesajul nostru se îndreaptă către toată lumea. Ea are nevoie de noi, tratamentul de după operație este unul costisitor, ce se rezumă în foarte multe exerciții de recuperare, iar orice donație o poate ajuta să-și poată purta ultimul  zâmbet în calitate de licean din suflet, fiind lipsită de grijile acestei boli. Merită să aibă parte de amintiri frumoase ca noi toți și prin aceasta donație puteți contribui la readucerea sa pe un drum fericit alaturi de oamenii care o iubesc.

Niciun copil nu merită să treacă prin așa ceva, așa că dragi părinți gândiți-vă la acest lucru când citiți, iar dragi elevi gândiți-vă că și voi v-ați dori să aveți  oameni alături într-un asemenea obstacol al vieții.,, este apelul lansat de colegii fetei.

Pentru donații este deschis contul:

Nume Titular: ANDREEA-LUCIANA BIZERA

IBAN: RO22BTRLRONCRT0622168901

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22