Deputatul Chesnoiu salută lansarea aplicației IOS de AFIR: Online, chiar și de pe telefon, fermierii pot accesa cu ușurință datele de care au nevoie

86

Susținător al digitalizării ca modalitate de eficientizare a relației dintre administrație și fermieri, deputatul de Olt Adrian Chesnoiu salută lansarea de către AFIR a noii aplicații pentru IOS.

În următoarele zile, aplicația AFIR va fi accesibilă și pentru android – pentru a oferi fermierilor acces la informațiile de care au nevoie pentru a reduce birocrația și timpul alocat formalităților necesare pentru accesarea de fonduri europene sau soluționarea problemelor cu care se confruntă în implementarea acestora.
,,Felicitări și mulțumiri colegilor din AFIR pentru implementarea strategiei de digitalizare la care am lucrat împreună și pe care am lansat-o acum mai bine de 4 ani când eram la conducerea Agenției. Am promovat digitalizarea ca modalitate de eficientizare a relației dintre administrație și fermieri și iată că, ușor-ușor, câștigăm bătălia cu mitul hârtiei în administrația publică centrală.
Online, chiar și de pe telefon, fermierii pot accesa cu ușurință datele de care au nevoie.,, a transmis deputatul Adrian Chesnoiu.