Apel pentru a ajuta cu înmormântarea părinții micuțului decedat în Oboga

2832

Micuțul Gabriel, în vârstă de doar 6 luni, a decedat în noaptea de luni spre marți după ce luni, 9 ianuarie, fusese externat de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pentru a ajuta familia cu cheltuielile legate de înmormântare, mai mulți cunoscuți s-au mobilizat și au făcut apel pe o rețea de socializare privind strângerea unor sume de bani.

Comunitatea din Oboga deplânge decesul unui bebeluș din localitate și s-a mobilizat pentru a-i ajuta pe părinți să acopere financiar cele necesare a-l înmormânta creștinește. Gabriel s-a stins din viață acum două zile.

 ,, Apelez la toți prietenii și la toate neamurile , cunoștințe care aveți plăcere și puteți să ajutăm familia acestui îngeraș care a murit de dimineață , familia lui m-a rugat sa fac apel la toți care vreți și puteți pentru că nu au posibilitate să îl ducă pe ultimul drum , fiecare cu ce poate este bine primit ,HAIDETI SA AJUTAM ACEST INGERAS NEVINOVAT ,, este unul dintre anunțurile de solidaritate ce circulă pe facebook.

Bebeluș MORT la Oboga, la o zi după externarea din Spitalul Slatina. Poliția a demarat o anchetă | Realitatea Oltului

Cauzele decesului urmează a fi stabilite în urma necropsiei. Micuțul a fost internat pe 26 decembrie cu bronșiolită la Spitalul Balș, iar pe 2 ianuarie părinții l-au prezentat medicilor de la Spitalul Slatina, care l-au diagnosticat în urgență cu rinoadenoidită, fiind internat până luni, 9 ianuarie, pe Secția de Pediatrie.