Handbalistele slătinene nu au câștigat dar au făcut spectacol

139

Spectacol handbalistic în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Slatina oferit de echipa locală și CSM București. Deși au pierdut întâlnirea contând pentru etapa a XII-a a Ligii Florilor, sportivele antrenate de Victorina Bora au practicat un joc bun și au oferit o replică pe măsură echipei clasată pe primul loc în clasament. Scor final 30-33, după ce în primele 10 minute au condus pe tabela de marcaj.

Handbalistele de la CSM Slatina au intrat pe teren în meciul cu ocupantele primei poziții în clasament extreme de hotărâte să demonstreze că nu merită poziția deținută în Liga Florilor. Au practicat un joc în viteză, au combinat bine și au greșit mai puțin decât în ultimele meciuri. Astfel, au reușit să preia repede conducerea pe tabela de marcaj și au menținut-o până în partea a doua a primei reprize când mult mai experimentatele handbaliste de la CSM București au preluat conducerea și au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.

La revenirea pe teren, sportivele antrenate de Victorina Bora, deși obosite de efortul depus, au continuat să joace frumos și să de o replică pe măsură echipei bucureștene cu multe trofee la active. Deși a pierdut în final cu 33 la 30, CSM Slatina a făcut față celei mai ăn formă echipe feminine de handbal din acest sezon care nu a menajat formația locală nicio clipă, Adrian Vasile trimițând în teren toate vedetele echipei care evoluează în Liga Campionilor.

Jocul handbalistelor slătinene a mulțumit-o pe antrenoarea Victorina Bora și a fost apreciat de antrenorul bucureștencelor.

În urma acestui rezultat, CSM Slatina rămâne cu şase puncte şi se află pe penultimul loc, care duce la retrogradarea directă. Runda viitoare, handbalistele pregătite de Victorina Bora vor întâlni, în deplasare, SCM Craiova.