Primul anunț din 2023 de angajări la stat în Olt: trei concursuri la Primăria Dobrosloveni

270

Primele oferte de muncă la stat din acest an în județul Olt vin de la Primăria Dobrosloveni. Administrația comunală va organiza concursuri pentru posturi de șofer, îngrijitor și muncitori calificat în cadrul compartimentului gospodărire comunală. 18 ianuarie este termenul limită de depunere a dosarelor.

Primăria comunei Dobrosloveni organizează trei runde de concursuri de recrutare. Instituția publică a scos la concurs un post de șofer I, candidații trebuind să aibă: studii medii, vechime în muncă – 3 ani ca șofer și carnet categoria: B, C; CE; D. Proba scrisă va fi susținută pe 2 februarie, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Cel de-al doilea post vacant este de îngrijitor. Se cer doar studii medii /generale. Concursul se va organiza: pe 31 ianuarie – proba scrisă, data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Pentru postul de muncitor calificat I, condițiile de înscriere la concurs sunt: studii medii și vechime în muncă de 5 ani. Proba scrisă se va susține pe 1 februarie, nici în cazul acestui concurs nefiind stabilită data interviului.

Candidații interesați pot obține relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului vizat, bibliografia și conținutul dosarului de concurs fie pe site-ul instituției, la sediul din str. A.I. Cuza nr. 1, ori la telefon: 0769/065.216.