CSM Slatina, examen greu pe teren propriu

91

Federația Română de Handbal a admis solicitarea  echipei CSM București de a devansa meciul cu echipa Slătineană, din cadrul etapei a XII-a, programat inițial pentru data de miercuri 10 ianuarie pentru mâine.  Staff-ul echipei bucureștene a invocat în solicitare meciurile ce urmează a fi susținute în Champions League. Întâlnirea este programată pentru ora 17.00

Mâine, sportivele antrenate de Victorina Bora vor susține, pe teren propriu, un nou examen dificil după cel de la Vâlcea. CSM Slatina va întâlni în sala de la LPS formația bucureșteană CSM. Meciul trebuia să aibă loc pe 10 ianuarie dar a fost devansat ca urmare a solicitării staff-ului fostei campioane. Motivul invocat în solicitare ține de meciurile programate pentru CSM București în Champions League.

Întâlnirea este programată pentru ora 17.00. Iubitorii handbalului care vor să fie alături de jucătoare în dificila confruntare cu echipa bucureșteană pot achiziționa biletele în ziua jocului din fața sălii de sport.

CSM Slatina se află într-o situație dificilă și are nevoie acută de puncte. Chiar dacă întâlnirea este una extrem de dificilă pentru elevele Victorinei Bora, nu este exclusă o surpriză. Slătinencele au mare nevoie de puncte însă, misiunea obţinerii unui rezultat pozitiv este extrem de grea.