Polițiștii din Olt au dat 215 amenzi în perioada Anului Nou

120

În minivacanța din perioada Anului Nou, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice. Amenzile aplicate se ridică la valoarea de 100.000 de lei.

În această perioadă, poliţiştii din Olt au intervenit la peste 200 de solicitări, dintre acestea 147 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Cei depistați în neregulă au început anul cu amenzi.
,,În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 215 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere, 3 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.