CSM Slatina, eșec previzibil în Liga Florilor

57

Handbalistele slătinene au pierdut, scor 28-22, meciul susținut în  deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, ultimul din acest an în Liga Florilor. Cu doar șase puncte din 11 etape, sportivele antrenate de Victorina Bora ocupă penultimul loc în clasament. În aceste condiții, atingerea obiectivului care prevede menţinerea în Liga Naţională, devine în acest sezon  unul din ce în ce mai greu de atins.

CSM Slatina a avut aseară, după eșecul usturător de săptămâna de pe teren propriu cu CS Dacia Mioveni, o misiune imposibilă pe terenul handbalistelor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Ca și în etapa precedent, sportivele antrenate de Victorina Bora au avut un început slab, cu multe ratări de unul la unul, chiar de la 7 metri. Deși spe finalul întâlnirii au avut moment în care au reușit să echilibreze meciul, nu a fost suficient pentru un rezultat final acceptabil.

La finalul celor 60 de minute de joc, tabela de marcaj indica victoria clară a gazdelor.28-22.

În urma acestui nou eșec, handbalistele slătinene încheie acest an cu doar șase puncte din 11 etape ceea ce face să ocupe penultimul loc în clasamentul Ligii Naționale, loc retrogradabil.

Situația actual face ca atingerea obiectivului pentru acest sezon competițional-menținerea în Liga Florilor, să fie unul extreme de greu de atins.

Componentele echipei din Slatina se vor reuni imediat după anul nou pentru a pregăti următorul meci cu CSM București, contând pentru etapa a XII-a, ce va avea loc pe teren propriu, pe 10 ianuarie.