,,Noroceii” colindători au ajuns și la Prefectura Olt

96

Elevii clasei a III-a B de la Școala ,,George Poboran” din Slatina au mers la colindat, înainte de a intra în vacanță. Cea mai importantă instituție în care micuții au cântat colinde specifice sărbătorilor de iarnă este cea a prefectului de Olt. ,,Noroceii”, cum sunt numiți copiii, au fost întâmpinați chiar de Florin Homorean, reprezentantul Guvernului Ciucă în teritoriu. Urările de bine făcute de copii au fost răsplătite cu daruri dulci.

Atmosfera de sărbătoare din Prefectura Olt nu a fost adusă doar de bradul împodobit în holul instituției, ci și de colindele interpretate de elevii clasei a III-a B de la Școala George Pobora din Slatina.

Însoțiți de educatoarea Anca Argeșanu, ei au readus spiritul Crăciunului nu doar într-una dintre cele mai importante instituții, ci și în sufletele angajaților care au asistat la micul spectacol oferit de copii.

Pentru prestația lor, ,,Noroceii” au primit aplauze, multe zâmbete, dar și cadouri dulci din partea prefectului florin Homorean și a angajaților, care au pus mână de la mână penrua0i răsplăti cum se cuvine și cum spune tradiția locului.