Accident între o mașină și o căruță la Osica de Sus. Trei femei au ajuns la spitalele Caracal și Slatina

392

Din cauza unei șoferițe care nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față – spate cu o căruță în care se aflau trei persoane, atât conducătoarea auto cât și două femei din atelajul hipo au ajuns în această dimineață la spital.

Pe Drumul Național 64, în afara localității Osica de Sus, a avut loc un eveniment rutier azi, în jurul orei 07:30, soldat cu trei victime.
,,Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul în eveniment a fost implicat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Fălcoiu și un atelaj hipo, în care se aflau 3 persoane. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto și două femei din atelajul hipo au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal și Spitalul Județean de Urgență Slatina. Atât conducătoarea auto, cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.