Patru ore de razie în sistem „cascadă” Olt- Argeș, pe Drumul Național 65 – European 574, soldate cu zeci de amenzi

204
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii Serviciului Rutier Olt, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Argeș, au desfăşurat ieri, 15 decembrie a.c., în intervalul orar 08:00 – 12:00, o acţiune comună în sistem „cascadă”, pe Drumul Național 65 – European 574, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și impunerea respectării regimului legal de viteză. 11 vitezomani au fost depistați în cadrul raziei, oamenii legii aplicând sancțiuni și reținând permise și pentru alte nereguli de circulație.

Polițiștii au aplicat ieri, în cele patru ore de razie comună Olt- Argeș, 41 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 18.000 de lei. Nu au lipsit nici șoferii care au rămas fără permise.
,,Pentru sancțiunile aplicate conducătorilor auto, ca măsură complementară, polițiștii olteni au reținut 14 permise de conducere, dintre care 11 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise și 3 pentru alte abateri. Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.