CSM Slatina, o nouă înfrângere la scor

18

CSM Slatina a pierdut meciul susținut în cadrul etapei a IX-a a Ligii Florilor la Zalău cu echipa locală. La finele celor 60 e minute de joc, tabela de marcaj indica victoria clară a sportivelor antrenate de Gheorghe Tadici: scor 23 la 17. În urma acestui rezultat, CSM Slatina ajunge pe penultimul loc în clasamentul Ligii Florilor și își vede pus în pericol obiectivul pentru această ediție.

Handbalistele slătinene par să nu mai poată ieși din pasa proastă în care au intrat înainte de pauza competițională. Nu doar că nu au reușit să obțină vreun punct în ultimele două meciuri, de la reluarea Ligii florilor, dar au și pierdut la scor.

În etapa a IX-a, sportivele antrenate de Victorina Bora au fost îngenuncheate, în deplasare, de handbalistele de la Zalău, cu care erau vecine în clasamentul Ligii Florilor.

După ce a deschis scorul, CSM Slatina nu a putut ține pasul cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici decât cinci minute. Înscriind gol după gol, acestea s-au distanțat pe tabela de marcaj și au intrat la pauză cu un avantaj de patru goluri: 11-7.

La revenirea pe teren, oltencele păreau decise să demonstreze că pot face față adversarelor și au redus diferența la doar două goluri. Jocul bun al acestora a durat doar zece minute. Ratarea unor ocazii clare de joc, chiar și a unor lovituri de la 7 metri au făcut ca la final tabela de marcaj să indice 23 la 17.

În urma acestui rezultat, cu doar șase puncte acumulate până acum în Liga Florilor, CSM Slatina se află pe penultimul loc în clasament.

În etapa viitoare, handbalistele slătinene vor întâlni, pe teren propriu, pe 22 decembrie, CS Mioveni.