Avarie la rețeaua de alimentare cu apă la Corabia. Furnizarea a fost oprită pe pe strada Nicolae Titulescu și în cartierele Dașova și Siliștioara

51

S-a întrerupt alimentarea cu apă din rețeaua publică în anumite zone ale orașului Corabia, din cauza unei avarii. Reluarea furnizării se va face după ora 16.00, estimează CAO.

Compania de Apă Olt i-a anunțat pe corăbienii care nu au apă la robinete care este cauza întreruperii furnizării și când va fi reluat serviciul. Alimentarea este oprită pe strada Nicolae Titulescu și în cartierele Dașova și Siliștioara din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă cauzată de lucrările de extindere și reabilitare a rețelei de canalizare care se execută în zonă.
,,Având în vedere complexitatea acestor lucrărilor executate la mare adâncime, astfel de incidente sunt inevitabile. Oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme pentru că nu sunt este o intervenție programată pe rețele. Vă mulțumim pentru înțelegere!,, a anunțat CAO, estimând reluarea furnizării apei după ora 16.00.