Festival de colinde și scenete religioase pentru elevii din Olt, la Balș

201

Orașul Balș va găzdui o nouă ediție a Festivalului-Concurs judeţean de colinde și scenete religioase ,,TRADIȚII CREȘTINE DE CRĂCIUN”. Copiii talentați din clasele primare și gimnaziale sunt așteptași să se înscrie până pe 12 decembrie.

Cu scopul de a menține vii tradițiile creștine de Crăciun și de a-i impulsiona pe copii să se bucure de magia acestei Sărbători și să cânte cu drag colinde,  Școala Gimnazială ,,Mihail Drumeș,, Balș organizează pe 16 decembrie Festivalul-Concurs judeţean de colinde și scenete religioase ,,TRADIȚII CREȘTINE DE CRĂCIUN”. Concursul se va derula la Primăria orașului Balș, sala Paul Tudor și se adresează copiilor talentați din clasele primare și gimnaziale din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt.

Coordonatorii- prof. Sticlea-Ionescu Laura Elena  și prof. Petcu Aurelia și-au propus ca și anul acesta să atragă un număr mare de partiicpanți care vor cincura pe două secțiuni: Festivalul-concurs județean de colinde ,,Decembrie în zvon de colinde și Concursul județean de scenete religioase de Crăciun ,,Nașterea Mântuitorului,.

Înscrierile se fac până săptămâna viitoare, 12 decembrie, pe adresa de mail: lr_ncl@yahoo.com.