2500 de micuți din creșele și grădinițele slătinene au primit cadouri de la Moș Niculae, prin intermediul primăriei

74

Moș Nicolae a ajuns cu cadouri dulci și anul acesta la cei mai mici locuitori ai Slatinei. Administrația municipală readuce „Povestea lui Moș Nicolae” în creșele și grădinițele din oraș, făcând astfel o bucurie celor mici.

Legenda lui Moş Nicolae spune că în fiecare an Moșul îi recompensează pe toţi copiii care au fost cuminţi de-a lungul întregului an, lăsându-le în ghetuţe daruri. Cadourile Moșului cel darnic vor ajunge și la cei care frecventează învățământul antepreșcolar și preșcolar din municipiul Slatina. Primăria l-a ajutat pe Moș să ajungă în toate creșele și grădinițele din municipiu.

,,Pentru că și-au pregătit ghetuțele și cu siguranță au fost cei mai cuminți, copilașii înscriși la grădinițele și creșele din municipiul Slatina vor primi de la Moș Nicolae un cadou cu daruri dulci! Ieri, au fost distribuite aproximativ 2500 de pachete la creșele și grădinițele de stat din municipiul Slatina, în cadrul programului “Povestea lui Moș Nicolae”. Astăzi, în toate unitățile de învățământ preșcolar, bucuria va atinge cu siguranță, cota maximă.,, a transmis primarul municipiulyui Slatina, Emil Stelian Moț.

Cadourile constau în diverse sortimente de dulciuri și cărți de colorat.

Pentru implementarea programului „Povestea lui Moș Nicolae”, Primăria Slatina a alocat anul acesta suma de 75.000 lei. Pentru organizarea tuturor manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă la Slatina, administrația municipală are alocate fonduri de 978.000 lei.