Tânăr din Deveselu, decedat azi-noapte într-un accident în Dolj. S-a izbit cu mașina de-un cap de pod

706

Un tânăr din județul Olt și-a pierdut noaptea trecută viața într-un accident produs pe raza județului Dolj. Acesta a scăpat mașina de sub control, impactul cu un cap de pod fiindu-i fatal.

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu a decedat azi-noapte pe raza comunei Leu. Din cauza condițiilor meteo și carosabilului umed, cel mai probabil, acesta a scăpat mașina de sub control și a intrat din plin într-un cap de pod.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, a transmis IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.