FOTO/ Prezentarea tehnicii militare, punct de atracție la Slatina, de Ziua Națională

59

Cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României, la evenimentul desfășurat de către autoritățile județului Olt și cele ale Primăriei Slatina a participat și Garnizoana Slatina. Unul dintre punctele de atracție ale manifestării a fost atelierul Centrului Militar Județean Olt, numeroși tineri arătându-se interesați de tehnica militară actuală, dar și de oferta educațională pentru o carieră în domeniu.

Numeroși slătineni cu spirit patriotic au invitat azi invitația autorităților de a fi prezenți la manifestările dedicate Zilei Naționale, organizate la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Ca la orice ceremonie de 1 Decembrie, atracția principală a constituit-o defilarea detașamentele participante, iar anul acesta și prezentarea tehnicii MAI și MAPN din dotarea unităților județene.

Târgul de Crăciun, deschis peste o săptămână la Slatina. Spectacole zilnice cu AMNA, Nicola, Cabron, Bibi, Speak, printre invitați/ PROGRAM | Realitatea Oltului

Atelierele de prezentare a tehnicii militare de către mai multe structuri militare ale Ministerului Apărării Naționale si Ministerului Afacerilor Interne au cuprins: TAB PIRANHA V; TAB PIRANHA III; INSTALAȚIE LANSARE SPIKE; ARMAMENT DE INFANTERIE; AUTOSPECIALĂ DE STINGERE A INCENDIILOR; LABORATOR EDUCAȚIE RUTIERĂ;  AUTOLABORATOR CRIMINALISTIC.