Centrele de agrement ale Slatinei, închise în minivacanță

64

Începând cu data de 30 noiembrie și până pe 2 decembrie, inclusiv, centrele de agrement ale Primăriei Slatina, administrate de Clubul Sportiv Municipal, vor fi închise.

CSM Slatina a anunțat programul Clubului Nautic și Agrement și cel al Bazinului Didactic de Înot pentru această minivacanță.

,,Având în vedere: sărbătoarea de Sf. Andrei și ziua de 1 Decembrie, zile declarate sărbători naționale legale conform Codului Muncii și decizia Guvernului ca ziua de 2 decembrie 2022 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, Clubul Nautic și de Agrement Plaja Olt și Bazinul Didactic de Înot Slatina vor fi închise în perioada 30 noiembrie- 2 decembrie. De sâmbătă, 3 decembrie, se va relua programul normal de lucru,, a anunțat Mihaela Stana, director CSM Slatina.

Oferta clubului nautic slătinean cuprinde: frizerie, coafor, sală fitness, spa (masaj, saună, termocuvertă, electrostimulare, etc), închiriere terenuri de minigolf, tenis de câmp, volei, fotbal biciclete, role. Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. Suprafața amenajată este de 6,96 ha.