Rutiera Olt mută examenul de Sf. Andrei pentru reducerea suspendării permisului cu o zi înainte

455

Mini-vacanța de sărbători  va aduce la Serviciul Rutier Olt schimbări privind examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului, stabilit în ziua de Sf. Andrei. Acesta va fi mutat cu o zi înainte.

Instituțiile și autoritățile publice au zi liberă stabilită prin lege pe data de 30 noiembrie, de Sf. Andrei, care cade în zi de miercuri, dar și a doua zi, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională. Guvernul a decis ca și ziua de 2 decembrie să fie zi liberă pentru a face punte cu zilele de weekend: 3 și 4 decembrie. Această minivacanță adduce schimbări și la Rutiera Olt privind examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului.

,,Având în vedere faptul că ziua de 30 noiembrie este declarată, la nivel național, zi nelucrătoare, conform articolului 139, alin. 1 din Codul Muncii, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Olt este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, examinarea pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce din data de 30 noiembrie 2022, va fi reprogramată pentru data de 29 noiembrie 2022, începând cu ora 09:00.,, informează Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.