Accident la Strejești: un biciclist rupt de beat a ajuns la spital lovit de o mașină

66

Un eveniment rutier s-a produs ieri spre orele serii pe Drumul Naţional 64, în localitatea Strejești, în care a fost implicat un biciclist și un autoturism. Polițiștii au stabilit că acesta consumase o cantitate destul de mare de alcool. Bărbatul a ajuns la spital.

Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Strejești, a lovit ieri pe raza localității un biciclist. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din aceeași comună, a ajuns la spital.
,,În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.