Se OPREȘTE mâine alimentarea cu apă în Slatina pentru 7 blocuri. Află în ce zone și cauza

207
Imagine cu rol ilustrativ

Slătinenii care locuiesc în șapte blocuri din zona Aleea Lalelelor- str. Libertății- str. Primăverii vor rămâne mâine fără apă la robinete, în prima parte a zilei. CAO i-a anunțat pe consumatori să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Se întrerupe mâine, 24 noiembrie, alimentarea cu apă în Slatina, zona Aleea Lalelelor, blocurile turn și bl.FA13 AG. Cauza este trecerea la rețeaua nouă de alimentare, lucrare realizată de Compania de Apă Olt printr-un proiect cu fonduri europene.
,,Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit, mâine, 24.11.2022, în intervalul orar 9.00-13.00, în zona Aleea Lalelelor – blocurile FA 13, GA 15 ( strada Libertății ), GA 12, GA 13, GA 15 ( strada Primăverii ), GA 27 și GA 28. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina execută lucrări de branșare la rețeaua nouă de alimentare cu apă, pentru aceste blocuri, urmând ca, în perioada următoare, să se facă o oprire generală a sistemului de alimentare cu apă, pentru ca toate blocurile din zonă să treacă pe rețeaua nouă. Compania de Apă Olt a reabilitat rețelele de alimentare cu apă din toată zona, investiție realizată din fonduri proprii.,, anunță CAO.
Operatorul îi mai informează pe consumatori că o perioadă după finalizarea lucrărilor pot să apară modificări ale turbidității apei.