Oprescu a fost reales președinte al celei mai puternice organizații județene a PSD, Stănescu a fost lăudat de liderii partidului

446

Marius Oprescu a fost reales seara trecută în fruntea PSD Olt, în cadrul conferinței județene. La eveniment au luat parte lideri ai partidului și mare parte din miniștri social-democrați, dar și liderii organizației județene ai PSD din Oltenia. Invitații l-au felicitat pe Oprescu pentru rezultatele obținute de organizația pe care o conduce și au apreciat rolul jucat de senatorul Paul Stănescu în salvarea partidului după dezastrul de la europarlamentarele și prezidențialele trecute.

Aproape 500 de delegați  social-democrați din Olt au participat seara trecută, alături de numeroși invitați, la conferința de alegeri a conducerii județene. Singurul candidat înscris pentru funcția de președinte a fost Marius Oprescu, cel care a condus organizația spre cel mai bun rezultat la nivel național la alegerile parlamentare trecute.

 

Invitații  care au luat cuvântul au apreciat munca depusă pentru obținerea acestei performanțe de către echipa social-democrată de la Olt în frunte cu președintele reales.

Deși a fost seara lui Marius Oprescu, cel mai lăudat social-democrat de la acest eveniment politic a fost secretarul general al partidului, Paul Stănescu, senator de Olt. Liderii partidului au recunoscut la scenă deschisă rolul important jucat de acesta în salvarea partidului care devenise, după rezultatele dezastruoase de la alegerile europarlamentare și prezidențiale, ,, un tren deraiat într-o gară părăsită”.

 

,,Uniți pentru viitor!” este sloganul PSD Olt pentru alegerile din 2004. Obiectivul propus de conducerea organizației conduse de Marius Oprescu este de a depăși performanța din 2020 când a obținut la alegerile locale și parlamentare peste 50% din voturile electoratului care a votat.