Liceenii olteni, ofertați de Forțele Aeriene

68

Elevi de la patru licee din Slatina au fost ieri ofertați de către Forțele Aeriene să urmeze o carieră militară. Liceenii au aflat despre oferta educațională și detalii din viața de zi cu zi a studenților și elevilor militari.

Centrul Militar Județean Olt a găzduit ieri, 22 noiembrie, o activitate din cadrul campaniei de promovare a ofertelor educaționale aparținând Forțelor Aeriene. Elevi de la licee slătinene au aflat detalii despre posibilitatea de a urma o carieră militară, atât de la militari de carieră, cât și de la studenți.

,,La activitate au participat elevi din cadrul Colegiului Național “Ion Minulescu”, Colegiului Național “Radu Greceanu”, Liceul Tehnologic Metalurgic și Liceul Tehnologic “P.S. Aurelian”, unde au aflat informații privind oferta educațională a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și a Școlii militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, dar și detalii din viața de zi cu zi a studenților și elevilor militari. Elevii care doresc să urmeze cursurile unei instituții militare de învățământ, se pot prezenta la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Olt, pentru a obține mai multe detalii sau consiliere privind cariera militară. ,, informează CMJ Olt.

Pe aceeași temă:

Tancuri și armament în curtea a două licee slătinene- FOTO. Cariera militară, dar și patriotismul, prezentate elevilor | Realitatea Oltului