Avarii pe rețelele de alimentare: s-a luat apa la Balș și Slătioara

23

Echipele CAO intervin în acest moment atât în orașul Balș, cât și în comuna Slătioara, pentru remedierea unor avarii la rețelele de alimentare. Furnizarea apei a fost oprită.

Bălșenii din zona Monument au rămas fără apă la robinete, de vină fiind o avarie la rețeaua de alimentare. Serviciul de alimentare cu apă este oprit până la ora 15.00. ,,Vă asigurăm că echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme.,, anunță CAO.
Și la Slătioara apa a fost oprită din cauza muncitorilor care efectuează lucrări pe două străzi.
,,Din cauza unor avarii pe rețeaua de alimentare cu apă, serviciul de alimentare cu apă este oprit pe străzile Primăverii și Păcii, din satul Salcia, comuna Slătioara. Pe cele doua străzi se execută lucrări, iar muncitorii care lucrează acolo au avariat conductele de alimentare cu apă. Facem precizarea că nu sunt lucrări de investiții ale Companiei de Apă Olt.,, a transmis operatorul de apă și canal.
CAO estimează că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat în jurul orei 16.00.