Investigații medicale GRATUITE pentru locuitorii unei comune din Olt

135
Imagine cu rol ilustrativ

Locuitorii comunei Dobrosloveni vor avea șansa de a-și evalua starea de sănătate cu ajutorul unor echipamente pe bază de ultrasunete, gratuit. Pentru efectuarea de analize comunității administrația locală derulează un parteneriat cu o echipă de specialiști în medicină naturistă.

Efectuarea de analizele medicale pentru locuitorii din mediul rural presupun deplasări la unități specializate din mediul urban ceea ce face ca majoritatea locuitorilor de la sat să-și ignore starea de sănătatea, fie fiind ocupați cu munca, fie bătrâni, fie din lipsa banilor. Pentru a le asigura aceste servicii direct la ei în comunitate, tot mai multe administrații locale derulează parteneriate cu diverși specialiști dispuși să se deplaseze în comune și să-i evalueze gratuit. Un astfel de parteneriat a încheiat și Primăria Dobrosloveni cu specialiști care vor efectua o campanie de prevenție și educație pentru sănătate.

,,Vă informăm că în data de 22.11.2022 ora 11.00 poți beneficia de investigații medicale gratuite. Echipa BioLife 360 va ajunge în comuna Dobrosloveni, la Centrul de Informare Turistică (vis-a-vis de sediul Primăriei Dobrosloveni) cu o echipă de specialiști și aparatură modernă pe bază de ultrasunete. Testarea este GRATUITĂ! Pentru programări sau alte informații, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0784 293 776, 0767 556 227,, a anunțat administrația locală.

Biorezonanța este o terapie alternativă care propune atât o metodă de diagnostic, cât și de tratament, ambele bazate pe investigarea undelor electromagnetice pe care le emite organismul uman. Într-o ședință se analizează: conținutul de zahăr din sânge, afecțiuni ale oaselor, densitatea mineralelor din oase, sistemul nervos al creierului, sistemul cardio-vascular și cerebro-vascular, funcția vezicii biliare, funcția gastrointestinală, afecțiuni genito-urinare, toxine umane, funcționarea rinichilor, ficatului, plămânilor, pancreasului, afecțiuni reumatice, elemente (Ca, Fe, Se, Pg,Zn, vitamine, etc), funcția sexuală masculină/ feminină, prostata, sistemul endocrin, sistemul imunitar, analiza sânilor, testul funcționării pielii. Opțional, se pot cere: electrocardiogramă, test osteoporoză, vârsta arterială.