Bărbatul din Cilieni dispărut miercurea trecută, găsit MORT pe izlazul comunal

289
Imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii olteni au căutat de vineri un bărbat din comuna Cilieni, dat dispărut de către ginere, solicitând totodată și sprijinul populației. Ieri, bărbatul a fost găsit, însă fără suflare, pe un câmp din localitate.

Oamenii legii au dat de urma bărbatului dat dispărut din comuna Cilieni. Din păcate, acesta va mai ajunge acasă doar pentru a fi înmormântat.
,,La data de 20 noiembrie a.c., bărbatul în vârstă de 54 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în data de 16 noiembrie a.c. și nu a mai revenit, a fost identificat decedat pe izlazul comunal.
Trupul acestuia a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.
Poliţiştii din Olt l-au dat în căutare vineri pe Marian Mincu după ce ginerele acestuia i-a sesizat dispariția de acasă la două zile de când nu l-a mai văzut.