Angajări la adăpostul canin al Primăriei Slatina. 9 posturi scoase la concurs

231

Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina, aflat în subordinea administrației municipale, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multe posturi vacante. 7 decembrie este termenul limită de depunere a dosarelor.

Nouă posturi au fost scoase la concurs la Slatina la adăpostul canin de la Sărăcești administrat de către Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân. Administrația municipală are nevoie de: 5 muncitori calificați – îngrijitor animale, 2 șoferi, un inspector de specialitate la Compartiment achiziții publice și un paznic.

Pentru postul de șofer se cer: studii medii (8 sau 10 clase), permis de conducere categoriile B, C și vechime în muncă minimum 6 luni, în timp ce pentru posturile de îngrijitori și paznic se cer doar studii medii. Candidații pentru postul de inspector de specialitate trebuie să fi absolvit studii superioare, cursuri expert achiziții publice și să aibă vechime în specialitatea studiilor și în achiziții publice de minimum 3 ani.

Concursul se va organiza pe 15 decembrie proba scrisă și pe 19 decembrie  proba interviu.

Relații suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs pot fi găsite pe site-ul instituției, la sediul instituției -str. Prunilor nr. 8 ori la tel.: 0249/707.408; 0731/020.602.